Presentació

A Dones en Xarxa ens proposem celebrar les V Jornades de Dones Liderant les TIC continuant la línia iniciada el 2015. Pretenem reunir i mostrar el talent de les dones, compartir la nostra visió sobre les tendències del sector TIC i establir estratègies per apoderar-les.

Les cinquenes jornades internacionals #WomanLiderTic volen ser un espai inspirador per a les dones que des de diferents àmbits de la tecnologia poden fer un pas més. Convidem a ponents, a dones “d’èxit” en el món de la tecnologia, perquè a través del seu exemple a partir de les seves experiències i projectes serveixin de mirall a altres dones per animar-les a liderar projectes a l’àmbit TIC. Perquè SI ELLES COMPARTEIXEN EL SEU CONEIXEMENT, PROMOUREM TALENT, INNOVACIÓ.

Aquestes jornades, es realitzaran durant la setmana en que a Barcelona tindrà lloc la Smart City Expo, i la Ciutat estarà totalment sensibilitzada amb les oportunitats que aporta la tecnologia. Volem fer un pas més enllà i visualitzar les oportunitats que genera específicament per a les dones, donar a conèixer aquesta visió i experiències i així aprofitar per crear amb aquestes jornades, un espai més social, on es promogui el paper de les dones i se les animi a aprofitar aquestes oportunitats, superar les dificultats, i a generar noves oportunitats. Com bé descriu l’eslògan de les jornades: COMPARTIM CONEIXEMENT, GENEREM INNOVACIÓ
Inscriu-te Aquí!

Womanlidertic 2019

-->