Carme Freixa


carme-freixaCarme Freixa, ambaixadora de les Segones Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC, impulsora del Coctels & Net 2015.

Carmen Freixa (@ciktricstrans) va formar part el 2015 de l’equip organitzador de Còctel & Net BCN i ha impulsat el “Còctel & Net”, esdeveniment social amb el qual conclouran les Jornades Internacionals del Lideratge Femení en les TIC.

Carme Freixa és feminista, psicòloga periodista i ciberactivista en temes de feminisme, DDHH, prostitució i política.

És especialista en polítiques públiques d’usos socials del temps, programes de salut sexual i reproductiva, polítiques de Joventut, polítiques de gènere i estratègies polítiques i comunicació política. Ha treballat en els equips dels grans professionals de la comunicació d’aquest país.

Ha rebut el premi de l’ICD (Institut Català de la Dona) pel seu programa informatiu “Plural” i el premi “T-Inclou” al bloc més inclusiu. A més ha dirigit i presentat tres magazines radiofònics per a gent jove i és articulista i analista política en diferents mitjans de comunicació.

És ex-presidenta de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya i ha publicat 5 llibres, entre els que destaquen Los principios de Eva Woman o Ellos y nosotras, tratado contra la mutilación cerebral femenina. També va ser editora del bloc “Cicatrius transgèniques”, ara en stand by.

#womanliderTIC és un esdeveniment co-creat en xarxa per organitzadores de Dones en Xarxa, coordinadores de taules i impulsores de “Còctel & Net”

La podeu trobar:

Webs: http: //cicatricestransgenicas.blogspot.com , http://lullabiesforrevolution.blogspot.com.es/

Linkedin: https://es.linkedin.com/pub/krmen-freixa-zurita/b/9a1/50b

  1 comment for “Carme Freixa

Comments are closed.