Anna Benavent, Director of Organization and Information Systems – CIO at Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí

Anna Benavent ponent WOMANLIDERTIC 2019
Anna Benavent ponent WOMANLIDERTIC 2019

Enginyera Superior de Telecomunicacions per la UPC. Directora d’Organització i Sistemes d’Informació de la Corporació Sanitària Parc Taulí. Presidenta i Co-fundadora d’Unitss, l’Associació Catalana d’Informàtics de la salut, liderada pels CIOs dels hospitals de Catalunya. Actualment és membre del Comitè estratègic TIC de suport a la Coordinació del Departament de salut i membre del Col·legi oficial de informàtics de Catalunya. Acumula un experiència de 20 anys en càrrecs de responsabilitat al sector salut (Hospital Clínic de Barcelona i Fundació Privada Hospital Asil de Granollers). Anteriorment havia estat consultora SAP d’una multinacional.

-->