Taula 2: “Tecnologies per a la inclusió”

Inscriu-te aquí! 

A les 11:10 a les jornades WOMANLIDERTIC de divendres que ve 22 de novembre a la seu Central de Barcelona Activa, començarà la segona taula sobre tecnologies per a la inclusió moderada per Bárbara Yuste, Doctora en Periodisme per la Universitat Complutense, experta en comunicació digital.

 Ana M. González, Directora de serveis de transformació digital al desenvolupament de solucions a Microsoft. Especialitzada en disseny, implantació i suport d’arquitectures al núvol aprofitant tecnologies com Azure, AI, Devops o IoT per a l’èxit empresarial dels clients ens explicarà la seva experiència sobre com la tecnologia pot millorar les condicions de vida. Per a això, cal formar equips multidisciplinars, com Sandra Timón, sent la primera persona sordcega que treballa a la companyia a nivell nacional i que recentment ha obtingut el Premi Nacional de Joventut 2019 en la categoria de Compromís Social.

 No obstant això aquest és un dels exemples de la importància de comptar amb equips més heterogenis i és la tendència de les noves incorporacions que reflecteixen la diversitat social plasmades en el sector digital.

Mesa 2 WOMANLIDERTIC 2019