Maria Galindo, ponent de la Taula 4: “Smart City”

Maria Galindo (Barcelona, Espanya. 1982) és directora Internacional de Negocis de Smart City a Doxa Innova & Smart, on dirigeix projectes internacionals de Smart Cities i assessora governs i organitzacions de tot el món. Va estudiar Economia a la Universitat de Barcelona i a la London School of Economics (LSE) i té un Màster en Direcció Pública (ESADE Business School).

Anteriorment, va treballar a l’Ajuntament de Barcelona com a membre de l’equip de Barcelona Smart City, va ser gerent del Barcelona Institute of Technology (BIT) i va conduir a nous models de negoci i estratègies de PPP per desplegar projectes Smart City de la ciutat. També va treballar al Govern de Catalunya, on va desenvolupar tasques de planificació estratègica, així com una metodologia d’avaluació per avaluar l’impacte de la I+D i d’innovació.

És autora de diversos informes i estudis (Generalitat de Catalunya, Comissió Europea). Ella és membre de l’associació per a la Innovació en Ciutats Intel·ligents de la Comissió Europea i assessora del Comitè de les Regions, i membre del 12×12 i del Jurat DonaTIC.

Twitter: https://twitter.com/mariagalindo82?…

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mariaga…

-->