CÁPSULA: wa4steam.com

Inscriu-te aquí! 

Sylvie Lemaire Business Development – Learning Expeditions – Executives ‘Training Vice President & Co-Founder at Women Angels 4 STEAM.

WA4STEAM és una associació internacional de dones Business Angels que busca incrementar les emprenedores en les àrees STEAM i expandir el nombre de dones Business Angels.

Des de la seva creació el 2018, en l’actualitat compten amb 85 sòcies en 5 països (Espanya, Regne Unit, Suïssa, Bèlgica, Dubai) i han invertit en 13 startups STEAM liderades per dones. Busquen donar suport a les emprenedores, no només proporcionant finançament, sinó també convertint-se en soci estratègic.

Els membres de l’associació tenen una àmplia varietat d’antecedents amb experiència professional en biociències, matemàtiques, finances, enginyeria, dret, comptabilitat, comunicació, entrenament i entrenament en equip. En conjunt, aquests antecedents poden afegir un valor significatiu a les primeres etapes del cicle de vida de les noves empreses.

 A més, compten amb una àmplia xarxa de socis estratègics i altres grups d’àngels, el que reforça la capacitat d’inversió dels seus àngels al connectar les seves companyies de cartera a altres ecosistemes.

Capsula WOMANLIDERTIC 2019

-->