Taula 4: “Tecnologia 5G, oportunitats i necessitats”

Inscriu-te aquí! 

 

A les 13:00h a les Jornades de WomanLiderTIC començarà la taula sobre Tecnologia 5G, oportunitats i necessitats amb grans referents de camp.

La taula compta amb la presència de la coordinadora de la mateixa, Meritxell Bautista, Co-fundadora de Fibracat. Rosa Paradell, directora de desenvolupament de negoci a i2CAT. Cristina Aranda, Business Development Europe at TAIGER & Co-founder of MujeresTech i Montse Guàrdia, general Manager at Alastra Blockchain Ecosystem.

Amb la nova implementació de l’5G, l’augment i la rapidesa de la capacitat per transportar la informació sense fils farà que els objectes físics podran compartir i recopilar dades amb una intervenció humana mínima, IOT (Intelligence of Things). D’aquesta manera canviarà la forma en com les persones utilitzen la tecnologia.

Impulsarà el desenvolupament de serveis, la creació de noves oportunitats per a la indústria i per tant, la vida dels consumidors. Això provocarà, entre moltes altres, la connectivitat en vehicles en moviment i la implementació de solucions remotes per al diagnòstic mèdic. Així mateix, pot incrementar la productivitat (a través de robots col·laboratius i ulleres de realitat augmentada que guiïn als operaris), la reducció dels costos de manteniment a través de la monitorització contínua i la reducció de costos d’inventari i logística.

Es debatrà com podem millorar els processos i desenvolupament dels negocis, els beneficis i desavantatges en la implementació de l’5G i sobretot, quins desafiaments hi haurà a la adaptabilitat dels negocis.

Mesa 4 WOMANLIDERTIC 2019