Susana Prado, Coordinadora de la Taula 2

Susana Prado garcíaSusana Prado coordinarà la Taula 2, Igualtat en l’àmbit digital, a les properes VII Jornades WomanLiderTIC 2021.

És enginyera informàtica i apassionada de l’aplicació de la Tecnologia en els negocis i en l’estratègia empresarial, promovent sempre la innovació i la millora del dia a dia de clients i empreses. Preocupada i ocupada en fomentar i divulgar el paper de les dones en l’àmbit tecnològic. Com a reconeixement a la seva tasca el 2019 va rebre el premi Dona TIC Professional, impulsat pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generealitat i per l’Observatori de la Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Actualment és Directora General de INETUM Catalunya. Ha dedicat la seva trajectòria professional a aquest grup, on ha vetllat sempre per les dones a les TIC.

És membre del Comitè Executiu de CTecno i responsable del Grup de Treball DonaTIC, del Consell Assessor de APTICC (Associació Professionals TIC de Catalunya), de l’Associació 50-50 que fomenta, impulsa i lluita per la paritat en l’àmbit professional i directiu, entre d’altres.

La podeu trobar a:

Twitter: @SusanaInetum

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/susana-prado-garcia/